Smaak?
De aubergines hebben verschillende vormen en kleuren. De smaak lijkt op de Europese paarse aubergine. De gele en witte aubergine zijn iets minder zacht. De groene aubergine en de erwt-aubergine hebben een zachte smaak.

Bereiding:
U snijdt de aubergine in stukjes. De aubergine hoeft u niet te schillen. U kan de aubergine stomen, koken of wokken. Maar de aubergine is het lekkerst met een curie sausje.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

thai center

Koning Albertlaan 44 Tel.: 09 220 55 70
9000 Gent - België namtanmayoowang@hotmail.com
BTW BE0895 391 063
ma - za : 09:00 - 18:30
zo : gesloten
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken