Smaak?
De aubergines hebben verschillende vormen en kleuren. De smaak lijkt op de Europese paarse aubergine. De gele en witte aubergine zijn iets minder zacht. De groene aubergine en de erwt-aubergine hebben een zachte smaak.

Bereiding:
U snijdt de aubergine in stukjes. De aubergine hoeft u niet te schillen. U kan de aubergine stomen, koken of wokken. Maar de aubergine is het lekkerst met een curie sausje.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

thai center

Koning Albertlaan 44 Tel.: 09 220 55 70
9000 Gent - België info@thaicenter.be
Ligging BTW BE0895 391 063
ma - za : 09:00 - 18:30
zo : gesloten